src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

Phoenix Produkter​

Phoenix Stackable CAM 50Hz

​Phoenix Stackable CAM tilbyder alle de fantastiske funktioner i vores velkendte CAM luftmobiler, med tilføjelsen af ​​et innovativt stabilt kabinet design. Phoenix Stackable CAM kan forsynes med flere kontaktpunkter og sammenkoblingsgitter, og det kan opbevares sikkert og sikkert op til 4 enheder højt og frigøre værdifuld plads i dine lastbiler og pakhuse.

Stackable CAM har førende luftstrøm og effektivitet. Med et unikt 1/3 hestekræftermotor design og proprietære blæserteknologi opnår Phoenix Stackable 825 m / minut ved over 2700 FPM med højt statisk tryk, mens der kun bruges 2,0 ampere med høj hastighed (1,5 ampere med lav hastighed). Med den lave ampstegning giver Phoenix Stackable CAM dig maksimal luftstrøm på et kredsløb, der giver op til 5 CAM'er på en standard 10 amp hushjulskreds med høj hastighed (eller op til 6 ved lav hastighed). Phoenix Stackable CAM-huset er slidstærk, vaskbart og kemisk resistent. Den har flere driftspositioner, så den kan rettes vandret, vertikalt eller ved 45 °.

Phoenix Stackable CAM er også letvægts og korrekt afbalanceret til nem håndtering. Andre bekvemmelighedsfunktioner omfatter overlegen ledningsstyring til bedre håndtering, pakning og opbevaring.

Phoenix AirMax Radial Air Mover 50Hz

​Den kompakte 52 cm x 43 cm fodaftryk og 23 cm højde gør Phoenix AirMax til den mest kompakte og bærbare ventilator i sin klasse. Den robuste støbte håndtag giver dig den solide kontrol, der kræves, når du pakker og udpakker masser af luftmobiler. Dens lette snoede snorlås og flere sikkerhedsindstillinger gør det nemt at prep til transport. På grund af sine dybstøbte sammenlåsningsegenskaber er Phoenix AirMax rock solid, når den stables til transport.

Med sin patentanmeldte, motorstøtte x-beslag og optimeret udløbsform giver Phoenix AirMax luftstrøm på 1274 m3 / time. Dette giver dig høj hastighed luft over et 25% større område end andre lavprofil flymotorer. Desuden er Phoenix AirMax stabilt i alle 4 tørringspositioner for at maksimere fleksibiliteten.

Phoenix AirMax er den sikreste fan i sin klasse; hvor konkurrenterne placerer højspændings elektriske forbindelser lavt til gulvet, giver Phoenix AirMax's forkant design disse forbindelser til mere end 4 gange den krævede minimumshøjde. Phoenix AirMax er bygget for at holde entreprenøren og deres kunder sikre.

Funktioner:

  • 1274 m3 / time
  • 0,6 Amps
  • Ultra sikker stabling og ledning
  • Tykt væg polypropylenhus
  • 7 M netledning
  • Letvægt 9,5 kg
  • CE-mærke

Phoenix R150 LGR Dehumidifier 50Hz

​Med vandfjernelse på 38 liter pr. Dag AHAM, der anvender 3,3 ampere og vejer kun 37 kg, pakker den nye Phoenix R150 50Hz LGR affugter en performance af en "Stor" affugter i det mindste, letteste og mest bærbare chassis i restaurering marked. R150 50Hz med patenteret GTR (gradueret termisk reduktion) teknologi kombinerer Phoenix innovation, teknisk ekspertise og bevist holdbarhed i en enhed, der fjerner mere vand, producerer større korndepression og tørre strukturer hurtigere end konkurrencedygtige affugtere. 

R150 50Hz GTR-teknologien gør det muligt for restaurationsprofessionen at fortsætte med at tørre i højere temperaturer uden nogen manuel justering af apparatet.

Ud over denne enheds ydelsesfordele tilbyder R150 50Hz udløbskanaler, plisseret mediefilter, energieffektiv drift og ledning og slanger. Endelig tilføjer håndtagets design og den kompakte krop til sin appel til stabling, opbevaring og transport. R150 50Hz er det seneste medlem af Phoenix-serien af ​​LGR affugtere; de mest effektive og alsidige tørringsanordninger lavet.

Phoenix R200 LGR Dehumidifier 50Hz

​Phoenix R200 50Hz er en kompakt, energieffektiv LGR affugter, der fjerner over 55 liter pr. Dag (AHAM), mens der kun tegnes 3,7 ampere el. R200 50Hz overgår de større konkurrencedygtige affugtningsmidler ved at fjerne mere vand, hvilket giver større korndepression og forbruger mindre strøm. Det velkendte LGR-design er omgivet af en slidstærk, rotorformet højtryksplast til at skabe en affugter, der er mindre og lettere end konkurrencedygtige enheder.

Udover ydeevnen og den hårde kompakte størrelse har R200 50Hz patenteret bypass-teknologi, øget luftmængde, flere kanaler og et højt effektiviserbart MERV 11 filter. R200 50Hz er det seneste medlem af Phoenix-serien af LGR affugtere; de mest effektive og alsidige tørringsanordninger lavet.

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens