src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

Trotec lugtfjernere​

LUGTNEUTRTALISATOR AIRGOPRO 8

​Med timer, luftfilter og brugsspecifik forvalgsmulighed mellem tre ventilations- og fem intensitetstrin har AirgoPro 8 alle de udstyrskarakteristika, som du kan forvente af en professionel luftneutralisator. Alligevel er apparatet ekstremt let og særdeles kompakt.

På grund af luftrenserens funktionsprincip giver AirgoPro 8 brugeren særdeles fleksible anvendelsesmuligheder, for denne lugtneutralisator er en plasmafeltionisator, der i modsætning til ozongeneratorer primært producerer singulet-ilt og kun ringe mængder af ozon. Denne aktive ilt er lige som ozon et stærkt oxidationsmiddel, men ugiftigt – under forudsætning af fagligt korrekt anvendelse.

Airozon 5000

​Denne lugtneutralisator overbeviser ikke kun med sin lave vægt og kompakte dimensioner – udstyret med driftstimetæller og en timer til automatiske rensningsintervaller op til 30 timers driftstid, genererer dette meget håndterlige apparat imponerende 5.000 milligram ozon pr. time og kan dermed klare en lang række forskellige opgaver.

Anvendelsesspektret for Airozon 5000 strækker sig fra behandling af biler og desinfektionsbrug, f.eks. ved skimmelforekomst, over fjernelse af brand- og kemilugte i lokaler, møbler, tekstiler eller af moderlugt til vandskader til neutralisering af hårdnakkede lugtmolekyler, der er vanskelige at fjerne med andre apparater.

Airozon Supercracker​

​Med sin innovative Ozoniseringsmetode er Airozon Supercracker i stand til at skabe særdeles reaktionsaktive ozonkoncentrationer i rumluften!

Desuden er den mobile generator udstyret med en speciel iltgenerationstilstand, der aktivt fremmer nedbrydningen af ozonen efter behandlingen af rummet.

Resultatet: En mere effektiv og alligevel hurtigere behandlingsvarighed!

Supercrackeren kan meget brugervenligt konfigureres med menustyring via et betjeningspanel og er – ud over manuelle indstillingsmuligheder – udstyret med en række aotomatikprogrammer der kan opfylde mange forskellige kravprofiler.​

Airozon 10000​

​Desinficer overflader, neutraliser lugt -

intet problem for denne lugtrenser.

Uanset hvor folk kommer og går, forbliver deres usynlige ledsagere normalt bare der: vira, bakterier, bakterier. Af denne grund er regelmæssig desinfektion især vigtig, hvor som helst mange mennesker mødes, der er et stort antal besøgende, eller hvor brugerne af lokalerne ofte skifter.

Skoler, børnehaver, hoteller eller offentlige faciliteter og transportmidler er repræsentative for mange andre områder som omdrejningspunkt for den hurtige spredning af bakterier på grund af høj personaleomsætning.

Særligt på sådanne steder er det derfor nødvendigt at holde miljøet så sterilt som muligt gennem effektive hygiejneforanstaltninger. Men videnskabelige undersøgelser bekræfter, at traditionelle rengøringsmetoder ikke er særlig effektive her. Derudover kræver de meget tid, personale og kemikalier, selvom det ikke kan verificeres med sikkerhed, at selv områder, der er vanskelige at få adgang til, virkelig er blevet fuldstændig desinficeret.

Hurtig og fuldstændig ozondesinfektion med Airozon® 10000

En af de hurtigste og mest effektive metoder til desinficering af overflader og indeluft er professionel Airozon®-ozonering. Med Airozon® 10000 ozondesinfektor kan alle områder i behandlingsradien kontinuerligt udsættes for en særlig reaktiv ozonkoncentration, hvilket resulterer i en hurtig oxidativ nedbrydning af infektiøse bakterier. En behandling med Airozon® 10000 sikrer pålidelig aflivning af humane patogene vira og bakterier og er lige så effektiv mod sporer, bakterier og skadelige mikroorganismer.

Airozon 20000​

​Airozon® 20000 er en ozondesinfektor med et højt ozonudbytte, der er lige så let at transportere, som det er fleksibelt at bruge. Takket være disse egenskaber er Airozon® 20000 det ideelle valg til professionel desinfektion af store områder og rumvolumener.

Fra klasselokalet til togrummet til specialbutikken eller hotellets lobby - hvor end mange mennesker mødes, transporteres, er der et stort antal besøgende, eller hvor brugerne af værelserne ofte skifter, effektiv infektionsbeskyttelse er afgørende som et hygiejnekoncept der opfylder kravene.

Hurtig og fuldstændig ozondesinfektion, selv i store områder

En af de hurtigste og mest effektive metoder til desinficering af overflader og indeluft er professionel Airozon®-ozonering. Med den kraftige Airozon® 20000 ozondesinfektor kan endnu større områder og overflader udsættes for en særlig reaktiv ozonkoncentration lige så hurtigt og problemfrit, hvilket resulterer i hurtig oxidativ nedbrydning af smitsomme bakterier. En behandling med Airozon® 20000 sikrer pålidelig aflivning af humane patogene vira og bakterier inden for behandlingsradien og er lige så effektiv mod bakterier og skadelige mikroorganismer.

Lige så høje og stabile ozonydelsesværdier for optimale desinfektionsresultater

Duplex-kompositten af ​​holdbare 10g ozonelektroder af høj kvalitet specielt indbygget i Airozon® 20000 fungerer med en isoleret dielektrisk barriere for at opnå en yderst effektiv, stabil ozonudgang på 20.000 mg / h under omgivende luftforhold, som hurtigt spredes over hele behandlingszonen ved hjælp af en højtryksradialventilator bliver. Sådanne ozonniveauer er en forudsætning for effektiv overfladedesinfektion af omfattende områder, såsom klasseværelser, butikker eller hele togrum og busser.

Og med mulighed for at tilslutte en lufttransportslange kan områder, der er vanskelige at få adgang til, såsom skillevægge, krybende niveauer, hulrum og tanke eller kanaler, specifikt oplades til desinfektion eller ventilationssystemer kan tilsluttes Airozon® 20000.

Airozon 60000​

Hurtig, komplet og omfattende ozondesinfektion med Airozon® 60000

En af de hurtigste og mest effektive metoder til desinficering af overflader og indeluft er professionel Airozon®-ozonering. Med vores mest kraftfulde mobile ozondesinfektor kan selv store områder og overflader udsættes for en særlig reaktiv ozonkoncentration lige så hurtigt og problemfrit, hvilket resulterer i en hurtig oxidativ nedbrydning af smitsomme bakterier. En behandling med Airozon® 60000 sikrer pålidelig aflivning af humane patogene vira og bakterier inden for behandlingsradien og er lige så effektiv mod bakterier og skadelige mikroorganismer.

Lige så høje og stabile ozonydelsesværdier for optimale desinfektionsresultater

Den seks gange kombination af højkvalitets, holdbare 10 g ozonelektroder, der er specielt indbygget i Airozon® 60000, fungerer med en isoleret dielektrisk barriere for at opnå en yderst effektiv, stabil ozonudgang på 60.000 mg / h under omgivende luftforhold, hvilket er opnås også ved hjælp af en højtryksradialventilator og 360 ° udblæsningstårn, specielt formede flowlameller er jævnt fordelt over hele behandlingszonen. Sådanne ozonniveauer er en forudsætning for effektiv og økonomisk desinfektion af store områder i store områder, såsom fitnesscentre og supermarkeder eller hele jernbanevogne og busser.

Og ved hjælp af den valgfri tilgængelige slangetilslutningshætte kan selv områder, der er vanskelige at få adgang til, såsom skillevægge, krybe niveauer, hulrum og tanke eller kanaler, oplades specifikt til desinfektion, eller ventilationssystemer kan tilsluttes Airozon® 60000 en blæserslange.

Zerozon 200​

​Mission: Nul ozon - Zerozon 200 nedbryder den resterende ozon i ozoniserede rum op til 30 gange hurtigere end det naturlige ozonforfald kræver

Ozonbehandlingen af ​​interiører er en effektiv såvel som en afprøvet metode til desinfektionsanvendelser i store områder eller til effektiv fjernelse af lugtkonsekvenser efter brand- og vandskader.

Med den naturlige henfaldsmetode uden teknisk iltregenerering bestemmer ozons specifikke halveringstid henfaldsprocessen. I indendørs rum er halveringstiden for ozon normalt 30 til 60 minutter under typiske forhold, hvilket betyder, at ozonkoncentrationen i rumluften naturligvis kun halveres time for time. Jo større det behandlede rum og jo stærkere den anvendte ozondesinfektor er, jo højere ozonkoncentration i rummet og jo mere tidskrævende er den naturlige nedbrydningsproces.

Især ved regelmæssigt desinfektionsarbejde i de samme rum er der også den kendsgerning, at den applikationsrelaterede reagensreduktion uundgåeligt fører til længere og længere ozonnedbrydningsfaser, dvs. ventetiden til sikker genanvendelighed bliver længere og dermed tab af brug bliver mere og mere dyrt.

Selvom effektiv krydsventilation også kunne fremskynde nedbrydning af ozonlag, er de behandlede rum sjældent udstyret med de nødvendige ventilationsmuligheder, såsom hotelværelser med sikrede vinduer eller vinduesløse kælder-, lager- og arkivrum.

Airozon 14 ECO​

​Uanset om hoteller og værelsesudlejning, ejendomsadministrationsselskaber, taxiselskaber, bilforhandlere, biludlejning eller bådudlejning - en ozongenerator som Airozon® 14 ECO fra Trotec skal være en integreret del af virksomhedens egen rengøringsmaskine for alle disse virksomheder.

Med to-trins justerbar ozonudgang og en timerfunktion til en behandlingsforvalg mellem 0 og 120 minutter neutraliserer f.eks. Airozon® 14 ECO lugt effektivt i rum eller køretøjer og desinficerer indeluften og overfladerne. Overnatning og passagerer vil helt sikkert sætte pris på denne hygiejnetjeneste med sin lugtfri frisklufteffekt.

Ud over den effektive fjernelse af ubehagelige lugte i tekstiler, polstring, betræk, gardiner eller tapet, f.eks. Affaldslugt, kropslugt, røgluft, lugt fra kæledyr og husdyr eller urin, behandles ozonbehandling med Airozon® 14 ECO også muliggør eliminering af mikroorganismer såsom bakterier, skimmelsporer eller vira på overflader og i rumluften.

Airozon® 14 ECO er meget nem at bruge og tilbyder mange fordele, især sammenlignet med konventionelle rengøringsmetoder:

 • Automatiseret brug af behandling uden personaleengagement
 • Meget tidsbesparende proces
 • Også velegnet til ikke-planlagte hurtige missioner
 • Arbejder selv på svært tilgængelige steder, der ofte ikke nås med mekaniske metoder
 • Kan bruges næsten hvor som helst - et stik er tilstrækkeligt
 • Restfri desinfektion og fjernelse af lugt uden kemikalier

​Airozon 28 ECO

​Uanset om hoteller og værelsesudlejning, ejendomsadministrationsselskaber, taxiselskaber, bilforhandlere, biludlejning eller bådudlejning - en ozongenerator som Airozon® 28 ECO fra Trotec skal være en integreret del af virksomhedens egen rengøringsmaskine for alle disse virksomheder.

Med sin firetrins justerbare ozonudgang og timerfunktion til en behandlingsforvalg mellem 0 og 135 minutter neutraliserer Airozon® 28 ECO for eksempel effektivt lugt i rum eller køretøjer samt desinficerer indeluft og overflader. Overnatning og passagerer vil helt sikkert sætte pris på denne hygiejnetjeneste med sin lugtfri frisklufteffekt. Fjernbetjeningen til enheden muliggør opsætning og idriftsættelse selv på svært tilgængelige steder eller aktiveres uden for det rum, der skal behandles.

Ud over den effektive fjernelse af ubehagelig lugt i tekstiler, polstring, betræk, gardiner eller tapet, f.eks. Affaldslugt, kropslugt, røgluft, lugt fra kæledyr og husdyr eller urin, behandles ozonbehandling med Airozon® 28 ECO også muliggør eliminering af mikroorganismer såsom bakterier, skimmelsporer eller vira på overflader og i rumluften.

Airozon® 28 ECO er meget nem at bruge og tilbyder mange fordele, især sammenlignet med konventionelle rengøringsmetoder:

 • Automatiseret brug af behandling uden personaleengagement
 • Meget tidsbesparende proces
 • Også velegnet til ikke-planlagte hurtige missioner
 • Arbejder selv på svært tilgængelige steder, der ofte ikke nås med mekaniske metoder
 • Kan bruges næsten hvor som helst - et stik er tilstrækkeligt
 • Restfri desinfektion og fjernelse af lugt uden kemikalier

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens