src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

Trotec TAC Luftrensere​

Luftrenser TAC 750 E​

Uanset om det er ombygning, renovering eller sanering – der, hvor der bygges, kan luften hurtigt blive belastet med skadeligt støv, som er til fare for medarbejdernes og beboernes helbred og kan tilsmudse de tilstødende områder.

Den lette TAC 750 E er her den ideelle løsning til luftrensningaf mindre byggepladsområder og renholdelse af luften i de tilstødende rum – med dens kompakte mål passer den nemt i selv det mindste bagagerum.

TAC 750 E, der er udviklet specielt som undertrykanordning til støvbelastede rum, sikrer med sit effektive totrins‑filtersystem en pålidelig HEPA‑filtrering af den kontaminerede rumluft til beskyttelse mod sundhedsfare og smuds!

TAC 750 E kan som den letteste luftrenser i sin klasse problemfrit transporteres fra den ene byggeplads til den næste og er lige så enkel at tage i brug.

Den trinløse luftmængderegulering muliggør energieffektiv tilpasning af ventilatorydelsen til den nødvendige luftudskiftning for det pågældende byggepladsområde.

Med det filterprogram, der er til rådighed, kan du fleksibelt bruge TAC 750 E som totrins-filtersystem til luftrensning i byggepladsområder og til maletågeudsugning ved airless- og trykluftanvendelse.

Ud over standardtilslutningen til 203-mm-slanger kan der også vha. slangeadaptere, der fås som ekstraudstyr, tilsluttes mindre 127-mm-slanger til luftudsugningen på TAC 750 E.

Dermed er der mulighed for en ideel slangeforbindelse til alle behov lige fra punktudsugning til opretholdelse af undertryk.

Eftersom TAC 750 E er kompromisløst optimeret til effektiv udsugning, kan du enten anvende den direkte i det afskærmede rum i recirkulationsdrift eller uden for rummet til opretholdelse af undertryk via en slangeforbindelse:

Luftrenser TAC 1500 S

 ​Billig i anskaffelse, kraftig ydelse og nem håndtering – disse egenskaber forener luftrenseren TAC 1500 S i en robust metalkonstruktion, der er egnet til byggepladser. Dens Monoventic-regulator gør det muligt at indstille luftmængderne trinløst netop efter dit behov, og det fleksible filtersystem tillader variable filterkombinationer til enhver byggepladssituation.

Med TAC 1500 S kan du derfor filtrere grov- og finstøv eller farvesprøjtetåge lige så effektivt som betonstøv, fint slibe- eller gipsstøv og yderst farligt kvartsstøv eller asbestfibre.

Filterholderrammen kan i denne forbindelse forsynes med et til to filterelementer: For eksempel med et G4-filter eller ekstra F7-filter, så der sammen med HEPA-filtret kan foretages en to- eller tretrins luftrensning i henhold til støvklasse H. Det er ligeledes muligt at sætte farvetågefiltre fra Trotec i – optimalt til effektiv farvetågeudsugning ved anvendelse af trykluft- eller airless-systemer.

TAC 1500 S er den økonomiske løsning til alle brugere, der ikke vil give afkald på ydelsesfordelene fra den professionelle luftrenser TAC 1500 i forbindelse med byggeplads- eller saneringsopgaver, men hverken anvender apparatet i hygiejneområder eller renrumsomgivelser.

I denne forbindelse er Vario-Shift-funktionen til svævestoffilter på enden samt en separat forfilterskiftvisning sparet væk, men luftgennemstrømningsraten er blevet holdt fuldstændigt identisk med den i TAC 1500 , der ligeledes kan tilpasses efter behovet ved hjælp af en trinløs Monoventic-luftmængderegulering.

Profi-luftrenser TAC 1500

Med støvklasse H er denne luftrenser en optimal løsning til udsugning af luft og rensning af mange arbejdsområder, der er belastet af skadelige stoffer.

Med filtermodulerne i TAC 1500, der kan kombineres, så de passer til behovet, kan der til hver rumluftbelastningsgrad sammensættes en optimal filterkæde – og takket være Vario-Shift-funktionen også med variabel placering af HEPA-filter i forenden til renrumsomgivelser.

På den måde får du gavn af et ekstemt stort anvendelsesspektrum og kan anvende TAC 1500 fleksibelt til enhver behovssituation: Fra „Standardbyggepladsen” over asbestsaneringer til hygiejnefølsomme områder selv i renrumsomgivelser og alt sammen med et og samme apparat!

Rensningen af den tilsmudsede rumluft sker med vakuum-recirkulation hvormed alle luftbårne skadelige stoffer fjernes og optages i TAC 1500´s filterelementer. En sensor registrerer fortløbende fin- og HEPA-filterets kapacitet og alarmerer dig optisk og akustisk, så snart det bliver nødvendigt med et et filterskift, der takket være de let aftagelige inspektionspaneler kan gennemføres lynhurtigt.

Dette Profi-apparater, der er let at transportere og med robust metalkabinet er designet specielt til den barske arbejdsdag på skiftende byggepladser, og kan konfigureres til behovet for ethvert anvendelsesformål ved hjælp af den trinløst indstillelige luftmængde vha. Monoventic-regulatoren.

Profi-luftrenser TAC 3000

​Denne luftrenser med støvklasse H muliggør et variabelt anvendelsesspektrum, som ingen anden luftrenser på markedet kan tilbyde dig!

For TAC 3000 kan du anvende fra „Standardbyggepladsen” over asbestsaneringer til hygiejnefølsomme områder selv i renrumsomgivelser og alt sammen med et og samme apparat!

Det muliggøres, ud over filterelementer der kan kombineres modulært, hvormed du kan sammensætte en optimal filterkæde til enhver rumluftbelastningsgrad, først og fremmest med den enestående Vario-Shift-funktion, takket være hvis filterkæde der kan konfigureres enten med en ventilator for enden eller et HEPA-filter, som det er foreskrevet for renrumsomgivelser.

Om der er tale om hygiejnefølsomme områder eller byggesanering – TAC 3000 er på alle områder den optimale løsning til udsugning af luft og rensning af mange arbejdsområder, der er belastet af skadelige stoffer. Dette Profi-apparater, der er let at transportere og med robust metalkabinet er designet specielt til den barske arbejdsdag på skiftende byggepladser, og kan på grund af den trinløst indstillelige luftmængde, ved hjælp af Monoventic-regulatoren. tilpasses behovsorienteret til enhver anvendelse.

Rensningen af den tilsmudsede rumluft sker med vakuum-recirkulation hvormed alle luftbårne skadelige stoffer suges ud og optages i TAC 3000´s filterelementer. En sensor registrerer fortløbende fin- og HEPA-filterets kapacitet og alarmerer dig optisk og akustisk, så snart det bliver nødvendigt med et et filterskift, der takket være de let aftagelige inspektionspaneler kan gennemføres lynhurtigt.

Profi-luftrenser TAC 5000

​Det muliggøres, ud over filterelementer der kan kombineres modulært, hvormed du kan sammensætte en optimal filterkæde til enhver rumluftbelastningsgrad, først og fremmest med den enestående Vario-Shift-funktion, i TAC 5000, takket være hvis filterkæde der kan konfigureres enten med en ventilator for enden eller et HEPA-filter, som det er foreskrevet for renrumsomgivelser.

Derudover er TAC 5000 udstyret med en innovativ, sensorstøttet Flowmatic-styring hvormed du aldrig mere behøver at gøre dig tanker om faldende luftydelse eller luftskifterater, der nødvendigvis indstiller sig procesbetinget pga. langsomt tilstoppende filterelementer.

Lige som "tempomaten" i din personbil registrerer Flowmatic-sensorerne i TAC 5000 de faktiske værdier for luftgennemstrømningen inden for hele filterkæden og tilpasser fortløbende systemets ydelse dynamisk, så den på forhånd indstillede, numeriske luftmængde-målværdi holdes konstant i enhver situation! Det øger ikke kun filtrenes levetider og systemets effektivitet, men garanterer også, at de ved lov fastsatte luftskifterater overholdes.

Med støvklasse H er den effektive luftrenser TAC 5000 en optimal løsning til udsugning af luft og rensning af mange arbejdsområder, der er belastet af skadelige stoffer.

Dens kørevognskonstruktion, der som standard er udstyret med stabelhjælp og stødbeskyttelse er designet specielt til den barske arbejdsdag på skiftende byggepladser, og kan konfigureres til behovet for ethvert anvendelsesformål ved hjælp af den trinløst indstillelige Monoventic-regulator.

Rensningen af den tilsmudsede rumluft sker med vakuum-recirkulation hvormed alle luftbårne skadelige stoffer fjernes og optages i TAC 5000´s filterelementer. En sensor registrerer fortløbende fin- og HEPA-filterets kapacitet og alarmerer dig optisk og akustisk, så snart det bliver nødvendigt med et et filterskift, der takket være de let aftagelige inspektionspaneler kan gennemføres lynhurtigt.

Profi-luftrenser TAC 6500

​Denne enestående anvendelsesfleksibilitet muliggøres, ud over filterelementer der kan kombineres modulært, hvormed du kan sammensætte en optimal filterkæde til enhver rumluftbelastningsgrad, først og fremmest med den enestående Vario-Shift-funktion, i TAC 6500, takket være hvis filterkæde der kan konfigureres enten med en ventilator for enden eller et HEPA-filter, som det er foreskrevet for renrumsomgivelser.

Med støvklasse H er vores effektive luftrenser i TAC-serien den perfekte løsning til luftudsugning og rensning af mange forskellige arbejdsområder med stort volumen og med luft der er belastet af skadelige stoffer:

Dens kørevognskonstruktion, der som standard er udstyret med stabelhjælp og stødbeskyttelse er designet specielt til den barske arbejdsdag på skiftende byggepladser, og kan konfigureres til behovet for ethvert anvendelsesformål ved hjælp af den trinløst indstillelige Monoventic-regulator.

Derudover er TAC 6500 udstyret med en innovativ, sensorstøttet Flowmatic-styring hvormed du aldrig mere behøver at gøre dig tanker om faldende luftydelse eller luftskifterater, der nødvendigvis indstiller sig procesbetinget pga. langsomt tilstoppende filterelementer.

Lige som "tempomaten" i din personbil registrerer Flowmatic-sensorerne i TAC 6500 de faktiske værdier for luftgennemstrømningen inden for hele filterkæden og tilpasser fortløbende systemets ydelse dynamisk, så den på forhånd indstillede, numeriske luftmængde-målværdi holdes konstant i enhver situation! Det øger ikke kun filtrenes levetider og systemets effektivitet, men garanterer også, at de ved lov fastsatte luftskifterater overholdes.

Rensningen af den tilsmudsede rumluft sker med vakuum-recirkulation hvormed alle luftbårne skadelige stoffer fjernes og optages i TAC 6500´s filterelementer. En sensor registrerer fortløbende fin- og HEPA-filterets kapacitet og alarmerer dig optisk og akustisk, så snart det bliver nødvendigt med et et filterskift, der takket være de let aftagelige inspektionspaneler kan gennemføres lynhurtigt.

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens