src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

Air purifier HealthPro 150

​HealthPro 150 er en state-of-the-art rumluftfilter til reduktion af allergener, patogener, kemikalier og lugt i hjem og kontorer.

På grund af den patenterede HyperHEPA-teknologi, som også anvendes i moderne rene lokaler og på hospitaler, har HealthPro 150 op til hundrede gange højere opbevaringskapacitet for støvpartikler og mikroorganismer end konventionelle HEPA-luftrensere.

Filterkonfigurationen af ​​HealthPro 150 giver mulighed for pålidelig brug af luftrenseren i opholds- og kontorrum, rygesteder, venteværelser og hotelværelser, plejehjem, skoler, børnehaver og allergiklinikker og behandlingscentre.

Den høje filtreringseffektivitet på allergener, vira, bakterier eller svampe, den HealthPro 150 er desuden især egnet til anvendelse i lokaler allergi og astma.

Om HealthPro 150

Verdens første luftrenser til levende områder, hvis HEPA-filter er klassificeret i henhold til EN1822. EN1822 er den strengeste test for HEPA filtre til brug på hospitaler og cleanrooms.

Individuelt testet og certificeret. Hver HealthPro 150 modtager et håndskrevet certifikat for den faktiske filtreringseffektivitet og luftstrømssystemets ydeevne.​

Air purifier HealtPro 250

​HealthPro 250 er en avanceret luftrensning indretning til filtrering af en lang række verschiedenster luftforurenende stoffer såsom allergener, støv, pollen, svampesporer, selskabsdyr allergener og lugt, partikler, fine støvpartikler og tobaksrøg og andre forurenende luftarter og lugte.

På grund af den patenterede HyperHEPA teknik også anvendes i moderne rene værelser og hospitalerne, HealthPro 250 har en op til hundrede gange større tilbageholdelse af støvpartikler og mikroorganismer som konventielle HEPA luftrenser.

I kombination med de revolutionerende V5-cellefiltre af HealthPro 250 hjælper effektivt, lugte og gasformige luftforurenende stoffer, for eksempel lave koncentrationer af flygtige organiske opløsningsmidler (VOC), som kan stamme fra byggematerialer eller rengøringsmidler til effektivt eliminere.

Ikke uden grund Stiftung Warentest evalueret HealthPro 250 med en samlet bedømmelse af "god" som den mest effektive luftrenser for allergi og hæver HealthPro 250 i anmeldelse særligt pege, da han ti modeller er den eneste luftrenser test "meget god" til reduktion af Modtagne partikler.

Takket være sin bredbåndsforbindelse filter kombination, det HealthPro 250 velegnet til mange applikationer egnede områder såsom bolig-, kontor- og mødelokaler, rygeområder, venteværelser, hotelværelser, plejehjem, skoler, børnehaver, allergi klinikker og behandlingscentre, og mange andre områder.​

Cleanroom 250 MG

Clean Room 250 MG er en avanceret luftrensning indretning til filtrering af luftbårne patogener, gasformige stoffer, mikroorganismer eller partikler i kritiske områder, og er især egnet til forebyggelse af infektion i sundhedsvæsenet og forskningsområder samt til forebyggelse kontaminering i produktion, forarbejdning og emballeringsudstyr.

Professionel filtrering af luftbårne mikroorganismer og partikler

Luften rengøringsapparat clean room 250 MG er især kendetegnet ved sin høje grad af adskillelse af faste og flydende luftbårne partikler eller aerosoler fra og anvendes på grund af sin certificeret og garanteret filtreringseffektivitet primært at forhindre infektioner i medicinske faciliteter samt til reduktion partikel i renrum-lignende områder.

Clean Room 250 MG filtreret ikke kun flydende og faste partikler, men med sin V5-Cell MG filter også en bred vifte af gasformige forurenende stoffer og lugte fra luften.

Systemet har også antimikrobielle CR PREMAX forfilter klasse F8 og også antimikrobielle CR HyperHEPA filter clean room klasse H13.

Enheden er også udstyret med sikkerhedslukker på låsearmene, som forhindrer, at Cleanroom 250 MG åbnes af uautoriseret personale.

GC Multigas​ - til specialisten

​GC Multigas Til professionel luftrensning og fjernelse af forurenende luftarter i laboratorier, kontorer eller boligarealer er GC Multigas særligt velegnet

GC er en højtydende multi-gas luftrensningssystem til professionel filtrering af en lang række forurenende såsom acetone, carbonhydrider, formaldehyd, VOC, organiske syrer, hydrogensulfid, nitrogen oxid, svovldioxid og støvpartikler og kemiske stoffer.

På grund af sin særlige, meget effektive filterkombination, GC Multigas er særlig egnet til anvendelse i rum med øget tobaksrøg eksponering, medicinske og farmaceutiske laboratorier, hår og skønhedssaloner samt i hjem og kontorer i transport og industrielle område.

En intelligent filterovervågning beregner filterets levetid under hensyntagen til den faktiske driftstid, blæserhastigheden og forudindstillet luftbelastning. Hvis et filter skal udskiftes, indikeres det automatisk af LED-skærme på kontrolpanelet.

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens