src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

​Rokamat Slibemaskiner

Hos Fugtek forhandler vi de enormt effektive Rokamat Slibemaskiner​. Rokamat er fremstillet med mere end 30 års erfaring i at udvikle maskiner, som gør vandskuring og slibning lettere for håndværkeren.

Rokamat​ universalsliber

​Ideel til planslibning af vægge og lignende. Meget lav vægt, da motoren bæres i et bælte, så kun selve værktøjet på 2,4 kg skal løftes. Dette gør, at der kan arbejdes længere tid af gangen uden træthed for brugeren. 

De moddrejende slibeskiver gør, at arbejdet forløber lettere og hurtigere. Selve værktøjet har støvkappe med studs for tilslutning af støvsuger. Leveres i robust transportkuffert.

Brug ROKAMAT rygstøvsuger, som giver fri bevægelighed, og dermed ikke hæmmer arbejdet.

Rokamat Tørsliber Titano​

​Ideel til planslibning af vægge og lignende. Meget lav vægt, da motoren bæres i et bælte, så kun selve værktøjet på 2,4 kg skal løftes. Dette gør, at der kan arbejdes længere tid af gangen uden træthed for brugeren. Selve værktøjet har støvkappe med studs for tilslutning af støvsuger. Leveres i robust transportkuffert.

Brug ROKAMAT rygstøvsuger, som giver fri bevægelighed, og dermed ikke hæmmer arbejdet.

Rokamat  Tørsliber Gecko​

​Ideel til planslibning af gulve, vægge og lofter. Meget lav vægt, da selve motoren bæres i et bælte, så kun selve værktøjet skal løftes. Dette gør, at der kan arbejdes længere tid af gangen uden træthed for brugeren. Fleksibel slibehoved og justerbar håndtag. Teleskopstang giver en rækkevidde op til 3 meters højde. Selve værktøjet har støvkappe med studs for tilslutning af støvsuger. En del af støvkappen er fjernet, så der kan slibes helt ind til kanter. Leveres i robust transportkuffert.

Brug ROKAMAT rygstøvsuger, som giver fri bevægelighed, og dermed ikke hæmmer arbejdet.

Rokamat Vandskuringsmaskine​

​Let og hurtig vandskuring og filsning med ROKAMAT vandskuringsmaskine. Mindre tidsforbrug - cirka 2-3 gange hurtigere. Giver en pæn og ensartet overflade uden synlige overgange. Ergonomisk korrekt i brug og let at betjene. Meget lav vægt, da motoren kan bæres i et bælte, så kun selve værktøjet på 2,8 kg skal løftes. Med indbygget vanddosering, som aktiveres i håndtaget. Variabel hastighed. Lav vægt og fleksibel skaft giver en god arbejdsstilling og stor rækkevidde. Ingen vibrationer i håndtaget. Trinløs hastighedsregulering. 120 - 600 omdr./min. Leveres i robust transportkasse. Der fås forskellige svampe i 250 mm og 350 mm, som giver forskellige strukturer.

Rokamat Betonsliber GEX​

​Ideel til slibning af gulve, vægge og lofter. Meget lav vægt, da motoren bæres i et bælte, så kun selve værktøjet på 3,0 kg skal løftes. Dette gør, at der kan arbejdes længere tid af gangen uden træthed for brugeren. Med fleksibel slibehoved der gør det muligt at slibe helt ud til kanter. Justerbar håndtag og teleskopstang giver en god arbejdsstilling og rækkevidde op til 3 meters højde. Leveres i robust transportkuffert, inkl. 150 mm diamantslibeskive. 230 volt.

Brug ROKAMAT rygstøvsuger, som giver fri bevægelighed, og dermed ikke hæmmer arbejdet.

Rokamat Rygstøvsuger​

​Støvsuger til at bære på ryggen som en rygsæk. Giver fri bevægelighed for brugeren og hæmmer ikke arbejdet. Ideel til punktsugning fra de fleste slibemaskiner. Lav vægt. Store filterposer som kan indeholde 15 liter.

Tilbehørssæt: indeholder slange, to griberør, turbo mundstykke, almindeligt mundstykke, polstret gulvmundstykke, polstret mundstykke, fugestuds, studs med børste, studs med radiatorbørste og adapter.

​Rokamat Piranha Cutter Fugefræser

​Smart fugefræsersystem med 3 diamantklinger.

Effektiv især til udfræsning af vandrette fuger. Fugefræseren er også velegnet til hårde fuger.
Integreret udtag til støvsuger.
Leveres incl. 3 x 115 mm diamantklinger, men der kan også monteres 125 mm diamantklinger, for større skæredybde.
Ergonomisk korrekt i brug og let at betjene.
Meget lav arbejdsvægt, ca 2 kg.Variabel hastighed 7.000 

Rokamat Piranha Miller Fugefræser​

​Smart fugefræsersystem til udfræsning af studs fuger.

Skærehoved er adskilt fra motoren, for længere levetid. Robust aluminiumshus.
Ergonomisk korrekt i brug og let at betjene. Integreret udtag til støvsuger.
Meget lav arbejdsvægt, ca 2,4 kg.
Variabel hastighed 7.000 – 27.500 omdr.

• Betjeningsvenlig

• 1.500 W

• Vægt fræsehoved: ca 2,4 kg.

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens