src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

​Eibenstock slibemaskiner​

Eibenstock leverer en bred gruppe af slibemaskiner til både væg og gulv. Slibemaskinerne kan bruges af både professionelle håndværkere og af amatørhåndværkere. Fælles for alle Eibenstock slibemaskiner, er den høje grad af komfort, som alle slibemaskinerne har. Der er fokus på at dæmpe vibrationerne og så er det vigtigt at have en ordentlig arbejdsstilling​, når man bruger Eibenstocks slibemaskiner.

​Langhals Tørsliber ELS 225.1

​Med et special udviklet vakumsug, fungerer Tørsliber ELS 225.1 super godt til både lofter og gulve. Slibepapiret sættes på med velcro og dermed er den meget nem at betjene. Vægten er 1,5 kg og 225.1 har en slibeskive på 225 mm.

Letvægts betonsliber EBS 120.1

​Håndholdt betonsliber til behandling af mindre overflader. God for brugeren da der er vibrationsdæmpende håndtag på sliberen. Kan tilsluttes til en industristøvsuger.​

Leveres inkl. 125 mm. diamantkop i robust plastkasse.

​Eibenstock Betonsliber EBS 125.4​

Betonsliberen er ideel til overfladebehandling. Ideel til afgratning, afkantning og slibning af ujævnheder i beton. 

Betonsliberen er vibrationsdæmpet, hvilket giver brugeren en høj grad af komfort og beskyttelse af håndled. Med ergonomisk parallelhåndtag og trinløs regulering. 

En del af skærmen kan tages af, så der kan slibes helt ud til kanter. Motoren er placeret over slibeskiven, hvilket forlænger levetiden. Børsteskærmen beskytter mod støv og flyvende sten. Integreret udtag til industristøvsuger. Leveres i robust stålkasse.

​Eibenstock Betonsliber EBS 1802

Perfekt til​ afkantning, afgratning og til slibning af ujævnheder i beton. EBS 1802 er vibrationsdæmpet, så brugeren oplever en høj komfort.

Motoren er placeret over slibeskiven, hvilket forlænger levetiden. Leveres incl. 125 mm diamantslibeskive og i robust stålkasse

Eibenstock ​Betonsliber EBS 180 H

​​Kraftig 180 mm betonsliber til overfladebehandling. Ideel til afgratning, afkantning og slibning af ujævnheder i beton. Betonsliberen er vibrationsdæmpet, hvilket giver brugeren en høj grad af komfort og beskyttelse af håndled.

Børsteskærmen beskytter mod støv og flyvende sten. Integreret udtag til industristøvsuger. 9.500 omdr./min. Leveres incl. diamantslibeskive og i robust stålkasse.

​Eibenstock EBS 180 F Betongulvsliber

​Kraftfuld Ø 180 mm betonsliber specielt til gulve. Ideel til at slibe ujævne beton- og gulvflader samt til afslibning af maling og lignende materialer. Med det justerbare håndtag opnås en korrekt og behagelig arbejdsstilling, uden at brugeren skal knæle eller bukke sig. Større flader slibes dermed effektivt.

Langsom opstart, temperaturkontrol og overophedningssikring. Motoren er placeret over slibeskiven, hvilket forlænger levetiden. Integreret udtag til industristøvsuger. 

Eibenstock ​Betongulvsliber EBS 235

EBS 235 er designet til at slibe ujævnheder væk på betongulve.​ Denne gulvsliber giver og brugeren en høj grad af komfort, da arbejdsstillingen er god pga. stativet.

Den er sikret mod overophedning, da den starter langsomt op og der er temperaturkontrol i sliberen.

EBS 235 kan også slibe maling og andre materialer af betongulve.

Eibenstock Betongirafsliber ELS 125 D

​Betongirafsliber specielt til slibning af betonvægge og lofter

 • Velafbalanceret og ergonomisk design
 • Elektronisk softstart, temperaturovervågning og overbelastningssikring
 • Robust knækled og justerbart håndtag for optimal arbejds-stilling
 • Justerbart Ø 35 mm udtag til industristøvsuger med smart låsesplit, så slangen ikke falder af under slibningen
 • Fleksibel drivaksel, som let og hurtigt kan udskiftes af brugeren
 • Leveres i praktisk transporttaske, med 125 mm universal diamantslibeskive samt monteringsværktøj

Eibenstock facadefræser EPF 1503​

​Facadefræser med kraftig 1.500 watt motor gør det let at fræse maling, puds samt løstsiddende beton- og cementujævnheder af større flader.

 • Med ergonomisk håndtag.
 • Integreret udtag til industristøvsuger.
 • Dybdeindstilling 0,5-5,0 mm.
 • 4.000 omdr./min.
 • Leveres i robust stålkasse.

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens