src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

EFFEKTIV RENSNING AF TAGRENDER

Med et Easy Clean tagrende-rensesystem bliver det betydeligt nemmere at rense tagrender helt op i 12-16 meters højde. Tagrende-rensesystemet sættes sammen af letvægts kulfiberrør og tilkobles en støvsuger, f.eks. RONDA 520 kombineret våd/tørsuger, som er specialdesignet til netop tagrenderens.

Stabilt placeret på jorden kan brugeren nu nå op til tagrenden med røret, og blade og snavs opsamles i støvsugeren – nemt og bekvemt. Du slipper for at klatre rundt på stiger og stilladser med den risiko det indebærer, eller for dyr leje af lift. En udfordring, når der skal renses tagrender, er desuden ofte, at det er svært at opstille et stillads på grund af ujævne forhold på jorden omkring bygningen, f.eks. trappeskakter, beplantning m.v. Med Easy Clean tagrende-rensesystem er der ingen problemer – du bevæger dig rundt om bygningen til fods og renser tagrenderne efterhånden.

Med det smarte kamerasystem, som kan tilkøbes, er det muligt at følge arbejdet fra jorden. Kameraet monteres for enden af røret og sender live billeder trådløst til en monitor, som kan monteres nederst på røret i brugerens øjenhøjde. Der er også mulighed for at gemme optagelserne på et SD kort, hvis systemet for eksempel anvendes til inspektion af tagrenden. Med tagrende-rensesystemet følger forskellige rørbøjninger og mundstykker, så systemet kan anvendes til alle mulige typer af tagrender.

EASY CLEAN STAR TAGRENDE-RENSESYSTEM

Kraftigt rørsystem, som kan nå tagrender helt op i 16 -17 meters højde. Anvendes sammen med en vådstøvsuger som f.eks. en RONDA 520. Se demonstrationsvideo længere nede på denne side.

Rørsystemet sættes sammen af 1,8 meter kulfiberrør. Rørene samles med smart og enkelt låsesystem. Dette giver en stærk konstruktion, som samtidig vejer minimalt.


Hvert rør vejer kun 350 g. Forskellige mundstykker og rørbøjninger medfølger, så systemet kan anvendes til mange forskellige rengøringsopgaver.

Regntæt kamera samt monitor kan tilkøbes, så man nede fra jorden kan følge arbejdet og styre røret optimalt. Der er mulighed for at gemme optagelser på et SD-kort.

Varenummer:

82.97.6206 – komplet 6,60 m*
82.97.6209 – komplet 9,80 m*
82.97.6213 – komplet 13,0 m*
82.97.6216 – komplet 16,2 m*

* Inkl. tilbehør, men uden kamera/monitor (ekstratilbehør)

SPECIFIKATIONER

  • Størrelse6,60 - 16,2 mtr
  • Vægt(Pr. rør) 350 g

EASY CLEAN TAGRENDE-RENSESYSTEM

KOMPLET SYSTEM TIL RENSNING AF TAGRENDER

Rensesystemet kan nå tagrender helt op i 12 meters højde. Anvendes sammen med en vådsuger som f.eks. RONDA 520. Se demonstrationsvideo længere nede på denne side.

Systemet sættes sammen af 1,5 meter kulfiberrør, som giver en stærk konstruktion men samtidig vejer minimalt – hvert rør vejer kun 310 g. Forskellige mundstykker og rørbøjninger medfølger, så systemet kan anvendes til et utal af rengøringsopgaver.

Regntæt kamera samt monitor kan tilkøbes, så man nede fra jorden kan følge arbejdet og styre røret optimalt. Der er mulighed for at gemme optagelser på et SD-kort.​

SPECIFIKATIONER

  • Størrelse6,0 - 12,0 mtr
  • Vægt(Pr. rør) 310 g

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens