src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

Drymatic Boost​

​Drymatic Boost

Udviklet til at understøtte DBK Drymatic System i koldere klimaer, tilføjer Boost Box yderligere 2 kW termisk energi til miljøet, der tørres. DBK Drymatic Boost kan kobles til en Air Mover, den Drymatic Wall and Floor System eller bruges sammen med Drymatic til at tilbyde en række tørringsfunktioner.

Ved hjælp af den indbyggede intelligens af Drymatic giver Drymatic Boost brugeren mulighed for at overvåge det miljø, der tørres via det kablede sensorsystem. Den løbende evaluering af miljøet gør det muligt for Boost Box at tilpasse sig de forskellige forhold og øge eller formindske strømforbruget i overensstemmelse hermed.

Brugeren har mulighed for at indstille en 'tør' referenceprøve, og Boost Box'en overvåger materialet, der tørres, indtil du har nået dit tørringsmål. Drymatic Boost vil også direkte kontrollere strømforsyningen til en standard luftmaskine. Når tørringsmålet er nået, vil Drymatic Boost slukke både for sig selv og luftmobberen til et mere økonomisk tørringssystem.

Drymatic Boost kan også bruges i forbindelse med Drymatic i ekstreme klimaforhold. Denne styrede forøgelse af omgivende luft i rummet fremmer en drastisk forøgelse af mængden af ​​fordampning - reducerende tørretider og omkostninger.

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens