src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

​Multiquebe

Klik på brochure​!

VE 4 S Multiqube kompressor

Trotec er førende mht. innovation på tørremarkedet og pioner når det gælder systemløsninger til undertrykstørring, som vi som den første producent konsekvent allerede i midten af halvfemserne bragte på markedet.

Det er altså ikke noget under, at originalen i enhver henseende er førstevalg, når du er på jagt efter den ultimative isoleringstørrer i den klassiske sidekanalkompressor-konstruktion:

VE 4 S MultiQube giver dig, med stor margen, det bedste pris-/ydelsesforhold i sin klasse! Sammenlign selv: Uanset om det er driftstimetæller, amperemeter, kabelholder, transporthjul med bremse eller service-stikdåse – sammenlignet med konkurrerende produkter skal du ikke give afkald på noget med VE 4 S MultiQube – på nær højere priser.

I modsætning til konceptet med VX-turbomotoren hvis ydelse kan reguleres, letvægts-VX 5 MultiQube har du med VE 4 S MultiQube ved et tryk på en knap med det samme sidekanalkompressorens fulde ydelse til rådighed.

MultiQube-SystemDet stabile aggregat med robust ABS-hus kan stables pladsbesparende på lageret og kombineres fleksibelt ved anvendelse i stablet tilstand med andre MultiQube-moduler.

Dette effektive isolerings-tørreaggregat kan anvendes både med undertryk og overtryk og egner sig til isoleringstørring af arealer op til 40 m² (undertryk) og 50 m² (overtryk).

To aluminium-tilslutningsstudse til påsætning af lufttransportslanger på ø 38 mm medfølger allerede ved levering og studse på ø 50 mm fås som ekstraudstyr.

VE 4 Multiqube kompressor

VE 4 MultiQube er blevet konstrueret af vores ingeniører som centralt ydelsesaggregat inden for det innovative MultiQube-system, som også kan anvendes fleksibelt alene.

Dens robuste og ekstremt holdbare ABS-hus gør den 100 % genanvendelig og udmærker sig ved en høj slagstyrke og overfladehårdhed, en god lydabsorption og en nem rengøringsmulighed.

I kombination med en 1,1 kW stærk kvalitetsmotor og mange enestående udstyrsdetaljer gør dette vores VE 4 MultiQube til klassens nok mindste, kraftigste, letteste og mest støjsvage isoleringstørrer.

WA 4i Multiqube

WA 4i er udstyret med et integreret mikrofilter-system med en vedligeholdelsesvenlig filterskuffe med magnetlås til ilægning af mikrofilterkassetter med tredobbelt filterelement.

Det gør WA 4i til en fleksibel integreret løsning med alle Præ-HEPA-filtertrin i blot et apparat.

Fordel: Forbedret, strømningsoptimeret filterteknik, hurtigere opbygning mindre materiale- og pladsbehov – særskilt, ekstra mikrofilterhus ikke påkrævet.

Ved isoleringstørring af flader op til 40 m² kan ingen anden model leve op til denne udskiller, for trods de ultrakompakte dimensioner er WA 4i fyldt til randen med talrige praksisorienterede detailløsninger, for eksempel en endu mere vedligeholdelsesvenlig konstruktion, TTKwic-lynkoblinger, kabelholder, restvandstømning og meget mere.

Den robuste vandudskiller er optimalt egnet til kombineret brug med aktuelle isolerings-tørreaggregater fra Trotec MultiQube-programmet og er 100 % kompatibel med de foregående modeller.

WA 4i-mikrofilter-kassette med tredobbelt filterelement

Vedligeholdelsesvenlig, integreret løsning med enkelt, hurtigt skift af blot en enkelt kassette.

Ilægning i filterskuffen på WA 4i kan udelukkende ske i luftens strømningsretning og giver dig på den måde endnu større sikkerhed ved anvendelsen.

På denne måde kan der ikke kun installeres særdeles pladsbesparende opbygninger, også betjening, styring og aflæsning af procesinformationerne kan gennemføres endnu mere effektivt!

Med en filterflade på 0,16 m² og en nominel strømning på 50 m³/h pr. filterelement er WA 4i-mikrofilterkassetten optimalt afstemt efter den maksimale luftkapacitet for vakuumturbinen i MultiQube-isoleringstørrere. Filterkassetten med minimal strømningsmodstand opfylder filterklasse F8 i henhold til DIN EN 779 og opfylder dermed kravet om et forfilter til HEPA-filtrering.

​Qube+

Med Qube+ kan du i forbindelse med isoleringstørring erstatte et sammenligneligt MultiQube-tårn komplet med kun ét apparat, som endda har en 20 % større arealydelse og samtidig er 50 % lettere og 50 % mindre.

Derfor er transporten fra servicebilen til skadesstedet også 100 % hurtigere. Installering af flere apparater med mange slanger bortfalder helt. Stil op, tilslut, tænd – og klar!

Der kræves ingen yderligere instrumentteknik – i Qube+ er alt allerede integreret lige til at tilslutte: En effektiv VX-5-turbine-isoleringstørrer, en vandudskiller, et 4-trins filtersystem og en kraftig lyddæmper – ultrakompakt forenet i en robust, stabelbar aluminiumskonstruktion, som giver dig betydeligt flere fordele i forhold til løsninger med flere apparater og samtidig væsentligt færre omkostninger.

Dine medarbejdere vil også være dig taknemmelige: 50 % mindre arbejde med at bære, løfte, slæbe, stable – 100 % mindre arbejde med at tilslutte slanger, kabler og surre fast – 20 % mindre monteringsarbejde!

Vægt: 25,2 kg

egnet til flader til (undertryk)

  • ​Trin 1 [m²]25​
  • Trin 2 [m²]50
  • ​Trin 3 [m²]8

 

ISOLERINGSTØRREREN VX 5 MULTIQUBE

​Hvilken enhed til hvilken tørring? Allerede med den foregående model var denne problemstilling uaktuel, for den unikke adaptroniske effektstyring i VX 5 gør i praksis overvejelserne om enhedsklasser overflødige:

Turbomotoren i VX 5, der kan reguleres i tre trin, når op på maks. 20.000 o/min og garanterer maksimal effektivitet på alle effekttrin, fordi den integrerede HiDry-automatik permanent registrerer den aktuelle volumenstrøm i m³ og automatisk regulerer VX 5 til den optimale luftgennemstrømning.

Et tryk på en tast er nok, og enheden skifter valgfrit til en højere effektklasse eller efter behov til den ekstra stille-tilstand.

Ydelsesoptimeret energiforbrug

I modsætning til almindelige sidekanal-kompressorturbiner står ydelse og strømforbrug for turbomotoren i VX 5 MultiQube altid i et gensidigt lineært forhold:

Hvis der skiftes til et lavere effekttrin, eller modtrykket falder, reduceres strømforbruget også. Derudover reguleres ydelsen ikke i forhold til modstanden, men retter sig efter den nødvendige volumenstrøm.

Takket være denne teknik arbejder VX 5 i forhold til sidekanalkompressorer ekstremt energibesparende og især i tørringens afsluttende fase praktisk talt til den strømbesparende Eco-tarif.

TØRRINGS-STYREENHED DA 4 QUBE

​Mindre, lettere og med mærkbar tidsbesparelse i alle arbejdstrin – forpligtet på dette udviklingsmål for Qube+-enhedne, har vi nu også konstrueret en tørrings-styreenhed med skræddersyede mål.

Denne særligt kompakte tørrings-styreenhed er perfekt tilpasset Qube+ og kan med få trin placeres direkte oven på Qube+-enheden, hvor den blot skal spændes fast.

Da det komplekse arbejde med forbindelsesslanger til vandudskiller bortfalder, er installationen endnu nemmere, og du sparer yderligere tid og materiale.

DA 4 Qube: Perfekt til Qube+ – og også førsteklasses til kombination med alle andre isoleringstørrere i den aktuelle lagerbestand takket være ekstraudstyret i form af DA-adapterpladen.

Aldrig mere uden – hvorfor du aldrig bør give afkald på at bruge DA 4 Qube i forbindelse med undertrykstørring:

Med den dobbelt-sensorunderstøttede tørrings-styreenhed DA 4 Qube kan vandskade-servicefirmaer nu også ved isoleringstørring få gavn af fordelene ved intelligent styrings- og reguleringsteknik, som det for eksempel allerede længe har været fremgangsmåden ved maskiner, industrianlæg eller drivsystemer mht. effektivitetsoptimering.

Som konsekvent videreudvikling af den succesrige forgænger i DA-serien – pionersystemerne til sugeluft-cirkulationsstyring ved isoleringstørringer – er der ved udviklingen af den nye DA 4 Qube inddraget knowhow fra omfattende grundforskning, hundredvis af testserier og flere måneders praktisk brug ved sanering af vandskader.

Benyt dig derfor også af DA 4 Qube-enhedens overlegne effektivitet i dit firma, og drag fordel af de enestående fordele ved en „standardiseret tørring“ på akkord!

NR Lyddæmper

​Moderne isoleringstørrere er ganske vidst lydisoleret bedst muligt, men forårsager funktionsbetinget turbineagtig støj, der af beboerne ofte opleves som forstyrrende. Da hjælper det kun lidt at bruge de mest støjsvage tørreaggregater.

Med Trotec NR-lyddæmpere sparer du dine kunder for unødvendig larm og din service bliver fortsat opfattet som et godt minde.

NR19-lyddæmper

Ved omfattende, praktiske tests kunne der ved anvendelse af isoleringstørreaggregater fra førende producenter konstateres tydelige støjreduktioner!

Den universelle NR 19 MultiQube er særligt egnet til kombineret anvendelse sammen med isoleringstørreaggregater fra Trotecs MultiQube-program og giver endnu mere støjreduktion uden kontratryk – reduktioner på 14 til 19 dB kan opnås med NR 19 MultiQube!

Lyddæmperen NR 14, der ligeledes kan leveres som ekstraudstyr overbeviser med støjreduktioner på 12 til 14 dB.

Begge lyddæmpere kan anvendes med 38 mm- eller 50 mm slanger og kan ud over MultiQube-aggregater også anvendes sammen med isoleringstørrere fra andre producenter.

NR 14 eller NR 19 MultiQube – installationen er legende let: Du skal bare tilslutte den til den ledige tilslutningsstuds på isoleringstørreren - så er du klar!

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens