src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

Adsorptions Affugtere​ Stationær

Lang levetid, kræver kun ringe vedligeholdelse, ekstremt fleksibel og konfigurerbar i moduler med høj affugtningsydelse også ved lave dugpunkter

Trotec TTR 800​

​TTR 800 er udstyret med separate luftkanaler til proces- og regenerationsluft med G4-luftfiltre i Z-linjeudførelse, og hver luftkanal råder over en blæser, som kan reguleres separat. Med dette TTR-Trisorp-Dual-princip med dobbelte luftkredsløb kan denne adsorptionstørrer fleksibelt bruges til trykneutral cirkulationsdrift ved mange industrielle affugtningsopgaver – uafhængig af opstillingssted inde i eller uden for det rum, der skal affugtes.

Takket være Duoventic-luftstrømsreguleringen, som er en del af standardudstyret, kan begge blæsere på luftkredsløbene reguleres elektronisk, trinløst og uafhængigt af hinanden. TTR 800 kan hurtigt og uden yderligere ombygningsforanstaltninger altid levere den korrekte luftmængde og udnytte det fulde ydelsespotentiale, og med kun ét apparat kan alle klimascenarier konfigureres.

Fordi TTR 800 er udviklet og produceret efter de højeste kvalitetsstandarder på det tyske marked, og udelukkende er sammensat af mærkekomponenter af den seneste teknologiske generation, udmærker apparatet sig ved lang levetid og særdeles høje stilstandstider – optimalt til permanent produktion af tør luft, også ved lave dugpunkter, men også til tørholdning i kølige omgivelser eller konstant beredskab af tør luft til industriprocesser.

Vægt: 85 kg.

Tør luft (ved indsugningsluft 20° C/60 % r.F.)

 • ​Affugtning [kg/24h]86,4
 • ​Affugtning [kg/h]3,6
 • ​Luftmængde fritblæsende [m³/h]950
 • ​Nominel luftmængde [m³/h]750

Trotec TTR 1400​

​Denne vedligeholdelsesvenlige adsorptionstørrer i tysk kvalitetsudførelse garanterer ikke blot høj affugtningsværdi, også ved lave dugpunkter – takket være kabinettet i rustfrit stål, er TTR 1400 også modstandsdygtig over for korrosion og har særdeles gode hygiejneegenskaber.

Derfor egner dette tørreaggregat sig specielt godt til alle omgivelser, hvor der stilles særlig store krav til hygiejnen, med lave temperaturer eller særlige, materialenedbrydende omgivelser kemisk-, lægemiddelindustri og levnedsmiddelindustri samt i maskinbyggeri, men også som beskyttelse af maskiner, inventar og bygninger mod korrosion, kondensat eller skimmeldannelse i f.eks. vandtekniske indretninger eller elektriske omskifterstationer.

 • Vægt: 100 kg.
 • Affugtning [kg/24h] 177,6
 • ​Affugtning [kg/h] 7,4

Trotec TTR 2000​

​Flere hundrede kilogram affugtningsydelse pr. dag er ikke nogen stor udfordring for TTR 2000 – heller ikke i kølige omgivelser med lavt dugpunkt. Derfor er dette tørreaggregat højkvalificeret til de mest forskellige luft- og gasaffugtningsopgaver i industri, logistik- eller forsyningsvirksomheder, f.eks. til produktions- og produktsikring eller til værdibevarelse af maskiner, inventar og bygninger med konstant beskyttelse mod korrosion, kondensvands- og skimmeldannelse.

Det omfangsrige standardudstyr fremhæver yderligere det fremragende pris/ydelse-forhold for disse tørreaggregater: Uanset, om det drejer sig om regenerationsopvarmning, rotordrejestyring, overtemperatur-sikkerhedssystem med blokering af genstart, styring af driftstemperatur, G4-luftfiltre i Z-linjeudføring med elektronisk overvågning og fælles advarselslampe, tilslutningsklemmer ekstern Til/Fra, tilslutningsklemmer hygrostat eller potentialfri kontakt til drift, opståede fejl eller filter, så råder TTR 2000 som standardudstyr over mange praktiske egenskaber.

 • Vægt: 230 kg.
 • Affugtning [kg/24h]259,2
 • ​Affugtning [kg/h]10,8

Trotec TTR 2800​

​TTR 2800 dig også alle fordelene ved servicevenlig adsorptionstørrer med lang levetid og meget høje stilstandstider – du får den fulde fordel af et tørreaggregat, som er udviklet og produceret i Tyskland efter de højeste kvalitetsstandarder. En original Trotec-fabrikation, som udelukkende består af mærkekomponenter fra den seneste teknologiske generation fra førende producenter.

Med til standardudstyret for TTR 2800 hører også et robust kabinet i rustfrit stål med indbygget kontaktskab i IP44-udførelse. De bedste forudsætninger til tørholdning, gasaffugtning eller tørluftproduktion i kemisk industri, farmaceutisk industri og levnedsmiddelindustri samt i maskinbyggeri, men også som beskyttelse af maskiner, inventar og bygninger mod korrosion, kondensat eller skimmeldannelse i f.eks. vandtekniske indretninger eller elektriske omskifterstationer.

 • Vægt: 250 kg
 • Affugtning [kg/24h]376,8
 • ​Affugtning [kg/h]15,7​

Trotec TTR 3700​

​Selv 500 kilogram affugtningsydelse pr. dag er ikke nogen stor udfordring for TTR 3700 – heller ikke i kølige omgivelser med lavt dugpunkt. Derfor er dette tørreaggregat højkvalificeret til de mest forskellige luft- og gasaffugtningsopgaver i industri, logistik- eller forsyningsvirksomheder, f.eks. til produktions- og produktsikring eller til værdibevarelse af maskiner, inventar og bygninger med konstant beskyttelse mod korrosion, kondensvands- og skimmeldannelse.

Ingen uden grund giver TTR 3700 dig alle fordelene ved servicevenlig konstruktion med lang levetid og meget høje stilstandstider – der er også tale om en adsorptionstørrer, som er udviklet og produceret i Tyskland efter de højeste kvalitetsstandarder. En original Trotec-fabrikation, som udelukkende består af mærkekomponenter fra den seneste teknologiske generation fra førende producenter.

 • Vægt: 270 kg.
 • Affugtning [kg/24h]492
 • ​Affugtning [kg/h]20,5
 • Nominel luftmængde [m³/h]740

Trotec TTR 5200​

​Både til forebyggelse af korrosionsskader pga. kondensvand, sikring af bedst mulig forarbejdningskvalitet for fugtighedsfølsomme lagervarer, forhindring af isdannelse i køleområder eller fremskyndelse af tørring eller klimaoptimering af produktionsomgivelserne for dine produkter – takket være en permanent levering af store mængder tør luft, også ved lave dugpunkter, er den konstant regulerbare TTR 5200-enhed den ideelle luftaffugtningsløsning til mange industrielle opgaver.

Men TTR 5200 byder på meget mere. Det robuste, vedligeholdelsesvenlige og ydelsesstærke aggregat er udført med et helt igennem modulært koncept, så enheden kan tilpasses og optimeres nøjagtigt til enhver brug. Takket være mange ekstra udstyrsmuligheder er det nemt og hurtigt at skræddersy løsninger til dit individuelle behov, f.eks. med damp- eller gasregenerationsenergi i stedet for elektrisk varmeapparat, mulig mikroprocessorstyring til optimalt energiadministration, anlægsstyring fra touchskærm, fjerntilslutning via GSM- og WLAN, udvidet temperatur- og fugtighedsregulering – også dugpunktsafhængig – og meget mere.

 • Vægt: 680 kg
 • Affugtning [kg/24h]698,4
 • ​Affugtning [kg/h]29,1
 • Nominel luftmængde [m³/h]1.050
 • ​Eksternt tryk [Pa]300

Trotec TTR 6600​

​Med en nominel affugtningsydelse på ca. 900 kilogram pr. dag, og en nominel luftmængde på 6.600 kubikmeter tørluft pr. time med et statisk tryk på 400 Pa, er TTR 6600 optimalt udstyret selv til meget stort tørluftbehov, også i kølige omgivelser med lave dugpunkter. De bedste forudsætninger til f.eks. permanent tørholdning, gasaffugtning eller tørluftproduktion i den kemiske industri, lægemiddel- og levnedsmiddelindustrien samt i maskinbyggeri, men også som beskyttelse af maskiner, inventar og bygninger mod korrosion, kondensat eller skimmeldannelse i f.eks. vandtekniske indretninger eller elektriske omskifterstationer.

Ved hjælp af den indbyggede Duoventic-luftmængderegulering, kan TTR 6600, som fungerer med TTR-Trisorp-Dual-princip med dobbelt luftkredsløb og dermed en trykneutral luftcirkulation, desuden afstemmes nøjagtigt til den nødvendige tørhedsgrad og tørluftvolumen. Ved hjælp af Duoventic er det muligt elektronisk at styre to separate ventilatorer enkeltvist og trinløst. Derfor er det ikke nødvendigt at installere energislugende spjæld, for at regulere luftmængden.

 • Affugtning [kg/24h]892,8
 • ​Affugtning [kg/h]37,2
 • Nominel luftmængde [m³/h]1.330​
 • Eksternt tryk [Pa]300
 • Vægt: 730 kg

Trotec TTR 8200​

​Trotecs eksklusive adsorptions-tørreaggregat i TTR-serien er blandt de mest avancerede apparater på markedet og udelukkende konstrueret med effektive mærkekomponenter af den seneste teknologiske generation fra førende komponentproducenter. TTR 8200 giver dig samtidig fordelen ved en servicevenlig konstruktion med lang levetid og meget lange stilstandstider. Enheden råder desuden over en adsorptionstørrer i original Trotec-fabrikation, som er udviklet og fremstillet i Tyskland efter de højeste kvalitetsstandarder.

Det robuste, korrosionsbeskyttede stålkabinet på TTR 8200 i galvaniseret og lakeret udførelse trodser selv de barskeste omgivelser. Tørreaggregatet er perfekt egnet til tørholdelse, gasaffugtning eller frembringelse af tør luft i den kemisk industri, medicinalindustrien og fødevareindustrien samt i maskinindustrien, men også til reduktion af is- og frostdannelse i dybfrostzoner eller til beskyttelse af fugtighedsfølsomme lagervarer.

 • Vægt: 750 kg
 • Affugtning [kg/24h]1.108,8​
 • Affugtning [kg/h]46,2
 • Nominel luftmængde [m³/h]1.660
 • ​Eksternt tryk [Pa]300

Trotec TTR 10000​

​Med en nominel affugtningsydelse på ca. 1.322 kilogram pr. dag, og en nominel luftmængde på 9.800 kubikmeter tørluft pr. time med et statisk tryk på 300 Pa, er TTR 10000 optimalt udstyret selv til meget stort tørluftbehov, også i kølige omgivelser med lave dugpunkter. De bedste forudsætninger til f.eks. permanent tørholdning, gasaffugtning eller tørluftproduktion i den kemiske industri, lægemiddelindustrien og levnedsmiddelindustrien samt i maskinbyggeri, men også som beskyttelse af maskiner, inventar og bygninger mod korrosion, kondensat eller skimmeldannelse i f.eks. vandtekniske indretninger eller elektriske fordelingscentraler.

Uanset, om det drejer sig om Millenium-styremodul til præcis energistyring samt en kombineret fugt- og temperaturregulering af den tørre luft, flowmatic-volumenstrømsregulering, elektronisk regenerationsopvarmning, rotordrejestyring, overtemperatur-sikkerhedssystem med blokering af genstart, styring af driftstemperatur, G4-luftfiltre i Z-linjeudføring med elektronisk overvågning og fælles advarselslampe, tilslutningsklemmer ekstern Til/Fra, tilslutningsklemmer hygrostat eller potentialfrie kontakter til drift, opståede fejl eller filter, så råder TTR 10000 som standardudstyr over mange praktiske egenskaber. Takket være de mange ekstra udstyrsmuligheder kan enheden desuden tilpasses nøjagtigt til dit individuelle behov.

 • Vægt: 900 kg
 • Affugtning [kg/24h]1.322,4​
 • Affugtning [kg/h]55,1​
 • Nominel luftmængde [m³/h]1.970
 • ​Eksternt tryk [Pa]300

Trotec TTR 12000​

​Hvis du har brug for en ekstrem højtydende og pålidelig adsorptionstørrer fra tysk kvalitetsproduktion, det være sig enten til permanent tørholdning, gasaffugtning eller produktion af tørluft i den kemiske industri, lægemiddelindustrien og levnedsmiddelindustrieneller i maskinbyggeri, men også som beskyttelse af maskiner, inventar og bygninger mod korrosion, kondensat eller skimmeldannelse i f.eks. vandtekniske indretninger eller elektriske fordelingscentraler, så tilbyder TTR 12000 de bedste forudsætninger for dette. For med en nominel affugtningsydelse på ca. 1.596 kilogram pr. dag og en nominel luftmængde på 11.800 kubikmeter tørluft pr. time med et statisk tryk på 300 Pa er TTR 12000 optimalt udstyret selv til meget stort tørluftsbehov, også i kølige omgivelser med lave dugpunkter.

Ikke uden grund giver TTR 12000 dig alle fordelene ved servicevenlig konstruktion med lang levetid og meget høje stilstandstider – der er også tale om en adsorptionstørrer, som er udviklet og produceret i Tyskland efter de højeste kvalitetsstandarder. En original Trotec-fabrikation, som udelukkende består af mærkekomponenter fra den seneste teknologiske generation fra førende producenter. Det omfangsrige standardudstyr fremhæver yderligere det fremragende pris/ydelse-forhold for disse tørreaggregater.

 • Vægt: 1.000 kg
 • ​Affugtning [kg/24h]1.596​
 • Affugtning [kg/h]66,5
 • Nominel luftmængde [m³/h]2.380
 • ​Eksternt tryk [Pa]300

Trotec TTR 13500​

​Med en nominel affugtningsydelse på ca. 1.790 kilogram pr. dag, og en nominel luftmængde på 13.300 kubikmeter tørluft pr. time med et statisk tryk på 400 Pa, er TTR 13500 optimalt udstyret selv til meget stort tørluftbehov, også i kølige omgivelser med lave dugpunkter. De bedste forudsætninger til f.eks. permanent tørholdning, gasaffugtning eller tørluftproduktion i den kemiske industri, lægemiddelindustri og levnedsmiddelindustrien samt i maskinbyggeri, men også som beskyttelse af maskiner, inventar og bygninger mod korrosion, kondensat eller skimmeldannelse i f.eks. vandtekniske indretninger eller elektriske omskifterstationer.

Ved hjælp af den indbyggede Duoventic-luftmængderegulering, kan TTR 13500, som fungerer med TTR-Trisorp-Dual-princippet med dobbelt luftkredsløb og dermed en trykneutral luftcirkulation, desuden afstemmes nøjagtigt til den nødvendige tørhedsgrad og tørluftvolumen. Ved hjælp af Duoventic er det muligt elektronisk at styre to separate ventilatorer enkeltvist og trinløst. Derfor er det ikke nødvendigt at installere energislugende spjæld, for at regulere luftmængden.

 • Vægt: 1.100 kg.
 • Affugtning [kg/24h]1.790,4​
 • Affugtning [kg/h]74,6
 • Nominel luftmængde [m³/h]2.670
 • ​Eksternt tryk [Pa]200

Trotec TTR Cargo​

​TTR Cargo er en vejrbestandig anhængerløsning til mobile tørreopgaver med høj kapacitet, f.eks. til tørring af større nybyggeri, saneringsopgaver eller som hurtig, midlertidig erstatning for stationære apparater, der svigter. TTR Cargo er lige til at sætte i stikket.

Den fritstående kasseanhænger i tandem-udførelse er udstyret med et adsorptions-tørreaggregat, der er monteret transportsikkert. Tørreaggregatet er klar til brug med rør til slangetilslutning.

Alt efter krav til kapacitet fås TTR Cargo i kombination med adsorptions-tørreaggregaterne TTR 5200, TTR 6600 eller TTR 8200.

Således har du mobile løsninger med op til 8.200 m³/h tør luft og en affugtningskapacitet på op til 1.109 liter pr. dag til rådighed.

 • Vægt uden opbygning: 600 kg
 • Vægt med opbygning  630 kg
 • Længde Inklusive opbygning [mm]4.400
 • ​Bredde Inklusive opbygning [mm]2.100​
 • Højde Inklusive opbygning [mm]2.900

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens