src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

​Drymatic Kondensaffugtere - Phoenix

Phoenix DryMAX LGR Dehumidifier​

Phoenix DryMAX er 6% mindre end den nærmeste genopbygnings affugter i sin klasse, og alligevel har den stadig et integreret indtrækbart håndtag og hjul samt indbygget opbevaring til netledning og kondensatslange! Det ultra-kompakte design af Phoenix DryMAX gør det til det mindste "Large Category" LGR på markedet i dag. Denne enhed fjerner 80ppd @ AHAM, bruger kun 5,7 ampere og vejer kun 63lbs. Phoenix DryMAX har 170CFM luftmængde og er udstyret med en kraftig kondensatpumpe, epoxybelagte spoler og overlegen MERV-10 filtrering. Den helt nye Phoenix Micro-Channel kondensator giver os mulighed for at pakke så meget ydeevne til en sådan lille affugter.

​Phoenix DryMAX har et avanceret, brugerdefineret 4-line digitalt display, der viser alle de oplysninger, du skal bruge lige på startskærmen. Ingen rullende gennem menuer for at finde grundlæggende oplysninger. Der er også et statusindikatorlampe på kontrolpanelet, som giver dig mulighed for hurtigt at bekræfte, at dit tørrearbejde fortsætter som planlagt. Som vores førende AirMax er den nye Phoenix DryMAX designet til overlegen stabling. Service på Phoenix DryMAX er simpel, du skal kun fjerne fire fastgørelsesdele for at få adgang til indersiden af ​​enheden.

Phoenix DryMAX parret perfekt med vores branchens førende AirMax. Sammen giver disse to innovative Phoenix-produkter dig den mindste, nemme at bruge, robuste, stabile, bærbare, tørringsløsning på markedet!

Phoenix R150 LGR Dehumidifier 50Hz

​Med vandfjernelse på 38 liter pr. Dag AHAM, der anvender 3,3 ampere og vejer kun 37 kg, pakker den nye Phoenix R150 50Hz LGR affugter en performance af en "Stor" affugter i det mindste, letteste og mest bærbare chassis i restaurering marked. R150 50Hz med patenteret GTR (gradueret termisk reduktion) teknologi kombinerer Phoenix innovation, teknisk ekspertise og bevist holdbarhed i en enhed, der fjerner mere vand, producerer større korndepression og tørre strukturer hurtigere end konkurrencedygtige affugtere.

R150 50Hz GTR-teknologien gør det muligt for restaurationsprofessionen at fortsætte med at tørre i højere temperaturer uden nogen manuel justering af apparatet.

Ud over denne enheds ydelsesfordele tilbyder R150 50Hz udløbskanaler, plisseret mediefilter, energieffektiv drift og ledning og slanger. Endelig tilføjer håndtagets design og den kompakte krop til sin appel til stabling, opbevaring og transport. R150 50Hz er det seneste medlem af Phoenix-serien af ​​LGR affugtere; de mest effektive og alsidige tørringsanordninger lavet.

Phoenix R200 LGR Dehumidifier 50Hz

​Phoenix R200 50Hz er en kompakt, energieffektiv LGR affugter, der fjerner over 55 liter pr. Dag (AHAM), mens der kun tegnes 3,7 ampere el. R200 50Hz overgår de større konkurrencedygtige affugtningsmidler ved at fjerne mere vand, hvilket giver større korndepression og forbruger mindre strøm. Det velkendte LGR-design er omgivet af en slidstærk, rotorformet højtryksplast til at skabe en affugter, der er mindre og lettere end konkurrencedygtige enheder.

Udover ydeevnen og den hårde kompakte størrelse har R200 50Hz patenteret bypass-teknologi, øget luftmængde, flere kanaler og et højt effektiviserbart MERV 11 filter. R200 50Hz er det seneste medlem af Phoenix-serien af LGR affugtere; de mest effektive og alsidige tørringsanordninger lavet.

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens