src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

​Helmasker

Helmaske SUNDSTRØM SR 200

Beregnet til, når man har brug for maksimal sikkerhed og god åndedrætskomfort. Helmasken bruges sammen med enkle filtersystemer til filterværn og trykluftstilslutning som Sundströms halvmasker. Masken har to udåndingsventiler for at give minimal udåndingsmodstand, maskestel i silikone, hurtigt indstilleligt elastikbånd i tekstil. En del af indådingsluften styres via udsigtglasset, for at holde dette fri for dug. Masken har desuden en meget lav vægt.

Filteradapter 280-3 indgår.

I overensstemmelse med EN 136:1998.

Helmaske SCOTT Promask

Fås i materialerne EPDM eller silikone

EPDM: Maskestellet er fremstillet af EPDM og indermasken af silikonegummi. Silikone: Maskestellet er fremstillet af silikone og indermasken af TPE. Begge materialer er helt giftfri. Det sidemonterede filter og det store visir giver et stort synsfelt. Effektiv talemembran muliggør god kommunikation med masken på. Ekstrem lav åndingsmodstand og god tætning mod ansigtet.

Promask kan anvendes med filter, med et motoriseret åndedrætsværn, f.eks. Autoflow, Proflow 2 SC.

Hard coated visir tåler de fleste opløsningsmidler.

Som tilbehør til Promask findes bl.a. svejsevisir og brillestel.

I overensstemmelse med EN 136 klasse 3 og EN 147

Helmaske SCOTT Promask 2

En 2- filtermaske som anvendes sammen med Scott PRO2 filter med bajonetfatning. Masken er fremstillet af giftfri silikone. Det store panoramavisiret giver et stort synsfelt. Effektiv talemembran muliggør god kommunikation med masken på. Ekstrem lav åndingsmodstand og god tætning mod ansigtet.

OBS! Filter indgår ikke

I overensstemmelse med EN 136 klasse 2.

Helmaske SCOTT Sari

Helmaske af naturgummi.

Stort beskyttelsesglas og god tætning mod ansigtet. Speciel indermaske med kontraventiler minimerer kuldioxidniveauet. Justerbart elastisk elastikbånd med fem fæstningspunkter med hurtigspænder, gør masken let at tage af og på. Muliggør samtidig anvendelse af beskyttelseshjelm og høreværn. Maskens konstruktion forhindrer dug på visiret, ved at luftstrømmen rettes tværs over indersiden af visiret.

Effektiv talemembran skaber god kommunikation. Standardgevind for filter.

Sari kan anvendes med filter, med motoriseret åndedrætsværn Autoflow eller Proflow 2 og 3.

Visir i Triplex tåler de fleste opløsningsmidler.

Systemet er i overensstemmelse med EN-normer EN 147 TM3, 136-10 og 143.

Helmaske 3M 6000 serien

Masken er let at håndtere og bekvem at anvende. Samtlige masker har bajonetfatning, som gør det muligt at tilslutte flere forskellige typer filter med lav vægt, som beskytter mod gasser, dampe og partikler, afhængigt af brugerens behov. Polykarbonatlinsen modstår ridser og slag. Tvillingfilteret giver lavere åndedrætsmodstand, og udåndingsventilen Cool Flow giver mindsket ansamling af varme og sved.
Kompatibel med 3M trykluftsystem.
Vægt 400 gram

I overensstemmelse med EN 136 klasse 1.

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Sandøvej 9C

8700 Horsens