src="https://www.facebook.com/tr?id=1668240749934365&ev=PageView&noscript=1" />

Trotec lugtfjernere​

LUGTNEUTRTALISATOR AIRGOPRO 8

​Med timer, luftfilter og brugsspecifik forvalgsmulighed mellem tre ventilations- og fem intensitetstrin har AirgoPro 8 alle de udstyrskarakteristika, som du kan forvente af en professionel luftneutralisator. Alligevel er apparatet ekstremt let og særdeles kompakt.

På grund af luftrenserens funktionsprincip giver AirgoPro 8 brugeren særdeles fleksible anvendelsesmuligheder, for denne lugtneutralisator er en plasmafeltionisator, der i modsætning til ozongeneratorer primært producerer singulet-ilt og kun ringe mængder af ozon. Denne aktive ilt er lige som ozon et stærkt oxidationsmiddel, men ugiftigt – under forudsætning af fagligt korrekt anvendelse.

Airozon 5000

​Denne lugtneutralisator overbeviser ikke kun med sin lave vægt og kompakte dimensioner – udstyret med driftstimetæller og en timer til automatiske rensningsintervaller op til 30 timers driftstid, genererer dette meget håndterlige apparat imponerende 5.000 milligram ozon pr. time og kan dermed klare en lang række forskellige opgaver.

Anvendelsesspektret for Airozon 5000 strækker sig fra behandling af biler og desinfektionsbrug, f.eks. ved skimmelforekomst, over fjernelse af brand- og kemilugte i lokaler, møbler, tekstiler eller af moderlugt til vandskader til neutralisering af hårdnakkede lugtmolekyler, der er vanskelige at fjerne med andre apparater.

Airozon Supercracker​

​Med sin innovative Ozoniseringsmetode er Airozon Supercracker i stand til at skabe særdeles reaktionsaktive ozonkoncentrationer i rumluften!

Desuden er den mobile generator udstyret med en speciel iltgenerationstilstand, der aktivt fremmer nedbrydningen af ozonen efter behandlingen af rummet.

Resultatet: En mere effektiv og alligevel hurtigere behandlingsvarighed!

Supercrackeren kan meget brugervenligt konfigureres med menustyring via et betjeningspanel og er – ud over manuelle indstillingsmuligheder – udstyret med en række aotomatikprogrammer der kan opfylde mange forskellige kravprofiler.​

Firmainformation​

​Fug-Tek ApS

CVR: 13277591

Kontakt os​

​Telefon: 24 28 15 87

E-mail: allan@fugtek.dk

Adresse​

Langmarksvej 41

8700 Horsens